KantoorVak Trends & Design 05/06 op de mat

KantoorVak Trends & Design 05/06 op de mat

Laatst bijgewerkt op: 03 - 01 - 2015 | 10:29

KantoorVak Trends & Design 05/06-2014 is bij abonnees in de brievenbus beland.

In deze editie kun u informatie opdoen over alles dat te maken heeft met papier.

Maar natuurlijk is dit niet het enige waar wij u over informeren.

In het magazine is er onder andere aandacht voor de navolgende onderwerpen:

Papicolor weer op de kaart

Sinds de overname door de Epaper Group waait er een frisse wind bij Papicolor International. De papiergroothandel introduceert nieuwe lijnen, ontwikkelt Instore Kiosks en komt met vernieuwde presentatiemeubelen.

COLUMN: Seizoenen

In memoriam: Jaap de Ruijter

Voorzitterswisseling

Tijdens de Hamecodag, 12 mei, namen de leden afscheid van hun voorzitter. Na een periode van 31 jaar droeg Richard Sprey het stokje over aan Robert Geurts.

HET GESPREK: Yvonne Keijzers

“Er is voldoende innovatie in dit vakgebied, alleen vergeten leveranciers het vaak te vertellen.” Een goede start van Het Gesprek met Yvonne Keijzers, één van de drijvende krachten achter Sustainable Office.

Merkenlijst

Texas

Landelijk zichtbaar

Quantore gaat vol elan de toekomst tegemoet, zo bleek tijdens de Quantore Relatiedagen 2014 in Beuningen. Nieuwe initiatieven moeten leiden tot meer marge en betere klantrelaties voor de leden.

****************************************************************************

DE KERN VAN DE ZAAK: Papier

Data Copy presteert goed

Data Copy zag het levenslicht in 1983 en is sinds die tijd toonaangevend. Het is één van de meest betrouwbare merken in Europa en staat bekend als hoogwaardig, multifunctioneel kantoorpapier dat probleemloos presteert.

Solide en duurzaam

Grupo Portucel Soporcel, de Portugese fabrikant van het populaire kantoorpapiermerk Navigator, heeft geen last van een krimpende markt. "Papier is complementair aan digitaal."

Hart voor papier

Papierfabriek Schut kreeg vorig jaar een ander gezicht. De oude huisstijl werd vervangen en de naam werd gewijzigd in Schut Papier. Het Gelderse bedrijf combineert bijna vierhonderd jaar vakmanschap met innovatie.

*************************************************************************

Hangouts inspireren

Ik heb geen inspiratie. Nul. Nada. Niks. Morgen is de deadline en ik krijg geen letter op papier. Omdat ik geen inspiratie heb. De oplossing? Hangouts van Artige.

Hecht team

In mei 2004 startte Hartung met de verkoop van notitieboekjes in ons land. Tien jaar later voorziet een vijfkoppig salesteam onder meer de kantoorvakhandel van een breed pakket wenskaarten en stationery.

'Liefde voor het vak'

Alfons 't Hart Trading Company, groothandel in rokersbenodigdheden, viert dit jaar het dertigjarig bestaan. Met Emil 't Hart blikken we terug en vooruit.

*************************************************************************

BRANCHENIEUWS SOHO

*************************************************************************

Inspiratie op Tendence

Augustus en september zijn voor velen de maanden van (als het meezit) zon, zee en strand. In diezelfde periode wordt een kleine, maar interessante retailbeurs georganiseerd: Tendence. 

Efficiency dankzij samenwerking

Met de introductie van de Office Experience Days, de vakbeurs voor kantoorvakhandels, dealers, ICT-resellers en kantoorinrichters, krijgt de bedrijfsmatige vakhandel een eigen event. De beurs is gekoppeld aan het Office Experience Congres en wordt gehouden van 14 tot en met 16 september in de Brabanthallen in Den Bosch.

BRANCHENIEUWS

VOLGENDE MAAND

 

 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.