KantoorVak Trends & Design 12 2016

KantoorVak Trends & Design 12 2016

Laatst bijgewerkt op: 03 - 02 - 2017 | 12:45

KantoorVak Trends & Design nr. 12 2016 is bij abonnees in de brievenbus beland. Klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

04 ARTIGE VIERT FEEST

Artige bestaat in 2017 twintig jaar. Dat wordt onder meer gevierd met een jubileumactie tijdens de voorjaarseditie van &Trendz, medio januari in Gorinchem. Daar lanceert de uitgever ook een nieuwe kaartenserie: JOY.


08 HET GESPREK: CORDELIA VON GYMNICH

Cordelia von Gymnich, Vice President Messe Frankfurt, gelooft heilig in het bestaansrecht van beurzen. Tegenover KantoorVak Trends & Design legt ze uit waarom.

16 LEVERANCIERS LOVEN BEURS

"De beurs voorziet in een behoefte, heeft een onderscheidend aanbod en is goed georganiseerd, maar de kruisbestuiving kan(nog) beter." Exposanten zijn positief gestemd over &Trendz, de vakbeurs in Gorinchem. Op pagina 15 en 16 blikken vijf van hen vooruit op de komende editie.

TRENDS DESIGN 4


04 OOGSTRELEND, SIERLIJK EN KLEURRIJK

Als ware kunstwerken trokken de papieren vazen van Tiny Miracles de aandacht tijdens het onlangs gehouden showUP evenement. Fraaie producten met een bijzonder verhaal.

10 COMBIWINKEL ALS WINKELCENTRUM

In het Brabantse kerkdorp Rucphen, tussen Roosendaal en Etten-Leur, huist een winkel met vier formules onder één dak. Inwoners noemen het “een overdekt winkelcentrum”. Eigenaar Peter Manniën over de kracht van kruisbestuiving


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.