KantoorVak Trends & Design 6-7-2019

KantoorVak Trends & Design 6-7-2019

Laatst bijgewerkt op: 26 - 09 - 2019 | 10:24

KantoorVak Trends & Design nr. 3-2019 is bij abonnees in de brievenbus beland. klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

08 HET GESPREK: HONDERD JAAR VEENMAN

Veenman, specialist in informatielogistiek, bestaat honderd jaar. Een gesprek met algemeen directeur Wilco van Bezooijen. Over Rotterdamse roots, intrinsieke interesse in de klant, de Dikke Deal Toeter en verbondenheid.

10 ADVEO BOUWT WEER VERDER

Het gaat Adveo Benelux weer voor de wind. In het Amerikaanse Sandton Capital Partners heeft het bedrijf een nieuwe financiële partner gevonden. Eerder dit jaar werden tijdens het eigen event in Deinze, in het bijzijn van ruim 300 gasten, de toekomstplannen gepresenteerd.

12 INSPIRERENDE DUITSE BEURZEN

Retailers die inspiratie willen opdoen, kunnen de komende maanden bij onze oosterburen hun hart ophalen. Om te beginnen in Frankfurt, waar eind juni consumentengoederenbeurs Tendence van start gaat. Later dit jaar volgt nog Insights-X (Nürnberg, 9 tot en met 12 oktober). Op de pagina’s 12 & 13 en 20 & 21 een voorbeschouwing.

14 TRENDZ PAKT DOOR

Met de vernieuwde bovenverdieping in Evenementenhal Gorinchem krijgt vakevent TrendZ er straks zo'n 2.000 vierkante meters beursvloer bij. Drie trouwe standhouders blikken vooruit op de komende najaarseditie, en u leest meer over het kennisprogramma.

16 LIKEABLE STATIONERY

Het in Meppel gevestigde Papierklem Likeable Stationery wil verrassen met creatieve  kantoorartikelen. “Emotie en beleving, dat is waar het om gaat”, zegt directeur/eigenaar Kimball Rozegarde.

“Dit is het nieuwe retailen”


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.