KantoorVak Trends & Design januari - februari 2020

KantoorVak Trends & Design januari - februari 2020

Laatst bijgewerkt op: 07 - 01 - 2020 | 11:41

KantoorVak Trends & Design nr. 01-2020 is bij abonnees in de brievenbus beland. klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

04 QUANTORE HONDERD JAAR

Honderd jaar geleden werd de basis gelegd voor het huidige Quantore. Dat wordt in 2020 op gepaste wijze gevierd. Op 17 april staat een groot feest op de rol, voor leden, medewerkers en leveranciers.

08 HET GESPREK: VISIE 2020

Onze interviewserie Het Gesprek heeft ditmaal een iets andere invulling. We staan op de drempel van het nieuwe jaar (zelfs van een nieuw decennium) en dat is traditiegetrouw een mooi moment om terug, maar vooral vooruit te blikken. Vijf branchegenoten over kansen, feestvieren, samenwerken en ontzorgen.

14 MILIEUVRIENDELIJKE KAARTEN

Kun je een gewone, leuke wenskaart maken die milieuvriendelijk wordt gedrukt met zo min mogelijk belasting voor het milieu? Vanuit die gedachte is EcoCards ontstaan. Ondernemer Ton Hollander vertelt over het hoe en waarom van zijn nieuwe bedrijf.

22 STEMPELS VOOR IEDEREEN

Of het nu gaat om stempels voor professioneel gebruik, voor het thuiskantoor of voor onderweg, Trodat biedt het allemaal. Dat bleek tijdens het driedaagse Trodat Live Event in het Oostenrijkse Wels. KantoorVak Trends & Design was erbij en doet verslag.

24 BEURSDRUKTE

Beursliefhebbers kunnen de komende weken hun hart ophalen, met onder meer ‘ons eigen’ Trendz, de Paper Show (België), Paperworld en Ambiente (Duitsland). In deze editie laten we allevier de evenementen uitgebreid de revue passeren. Zo leest u vanaf pagina 26 alles over de Paper Show.

“Energie is ook een artikel”


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.