Kantoorvak Trends & Design live op Paperworld/Creativeworld

Kantoorvak Trends & Design live op Paperworld/Creativeworld

Laatst bijgewerkt op: 30 - 01 - 2012 | 14:15

Zaterdag 28 januari begint de grootste vakbeurs voor kantoorartikelen, stationery en hobbyartikelen in de Frankfurter Messe. 1800 standhouders uit 70 verschillende landen zijn aanwezig om de geasten vanuit de hele wereld te ontvangen. Als hét vakblad voor de kantoorvakhandel, de boek en kantoorboekhadel en de giftshops bezoeken wij uiteraard ook deze beurs om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. Wij zullen de komende dagen dan ook live verslag doen vanaf de beursvloer.

Dagelijks en real time zullen wij de website actualiseren met de laatste nieuwsfeiten die wij meekrijgen op de vloer, de nieuwste productontwikkelingen die we aantreffen en alles waarvan de redactie van mening is dat het een toegevoegde waarde heeft voor onze lezers. U kunt ons uiteraard volgen via de website, terwijl de berichten ook via Twitter en Linkedin worden verspreid. Wilt u ons volgen op Twitter, klik dan op de Twitter button in de rechter kolom.

En mocht u vragen hebben aan ons, stel ze dan gerust via redactie@kantoorvak.nl of via twitter: @kantoorvak of #kantoorvak. Wij zullen voor u op zoek gaan naar de antwoorden die u zoekt.


Categorieën: Algemeen Nieuws, Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.