KantoorVak Trends & Design mei-juni is verschenen

KantoorVak Trends & Design mei-juni is verschenen

Laatst bijgewerkt op: 31 - 03 - 2014 | 14:41

KantoorVak Trends & Design kan elk moment bij onze lezers in de brievenbus belanden. In deze editie weer veel informatie over alle zaken die spelen in onze vakgebieden. Zo is er aandacht voor de nieuwe media campagne van Newell. Verder volop aandacht voor de afgelopen nationale vakbeurzen. Deze keer hebben we een tweegesprek met John Walthuis en Paul Willemse zij waren de afgelopen tien jaar een duo bij bruynzeel-sakura. 

Een veelzijdig en informatief nummer. Nog geen abonnee? Neem dan nu een abonnement.

Verder staan wij stil bij het 65-jarig jubileum van Jalema. Hoogtepunt was de opening van het nieuwe logistiek centrum en de spuitgietfabriek door burgemeester Petra Dassen. Ook is er aandacht voor de pijnklachten van de Nederlandse werknemers achter hun computer. Hiermee scoort ons land het hoogst van alle Europese landen. Dit blijkt uit een onderzoek in opdracht van Fellowes naar de kwaliteit van werkplekken in Europa. Daarnaast uiteraard ook volop aandacht voor actuele zaken die spelen in ons vakgebied.

Superieur schrijfplezier

Ondanks de opkomst van diverse digitale oplossingen pakt de mens nog altijd pen en papier als hij even snel wat moet noteren. Een goede pen die lekker schrijft is dan wat je nodig hebt. Logisch dat pennenfabrikanten er alles aan doen om hun product te laten aansluiten bij de wensen van de gebruiker. Paper Mate is zo´n fabrikant.

Newell

Het gesprek:

Normaal gesproken treft u in dit item een monoloog aan van iemand die zijn visie geeft over een specifiek onderwerp. Deze keer hebben we echter een tweegesprek. John Walthuis en Paul Willemse waren de afgelopen tien jaar een duo bij bruynzeel-sakura. Walthuis is deze maand met pensioen gegaan en Willemse gaat alleen verder. Een gesprek over tien jaar bruynzeel-sakura, afgezet naar de huidige marktontwikkelingen.

"Meegaan met veranderingen"

Onder de titel Esselte Live! The Future of Office organiseerde Esselte bijeenkomsten voor klanten en relaties. Hier werd de visie van het bedrijf op werken in de toekomst met de aanwezigen gedeeld. De sessies boden de vakhandel voldoende handvatten. Want dat het kantoor in de afgelopen jaren sterk is veranderd is duidelijk; dat het nog veel meer gaat veranderen, mag ook geen verrassing zijn.

Esselte

Kennis omzetten in business

Opvallend tijdens de Quantore Relatiedagen 2013 (zeventiende editie) was het hoge bezoekersaantal. Dat lag met bijna 600 bezoekers hoger dan vorig jaar. Het gros van de beursdeelnemers getuigde van een voorzichtig optimisme.

QuantoreQuantore

Netwerken en verwonderen

Mooi weer, majestueuze locatie, interessante sprekers, lekker eten en drinken; ziedaar de hoofdingrediënten van een succesvolle Hamecodag, 22 april in Zeist.

Hameco

Slechte werkplek kost veel geld

Nederlanders zitten Europees gezien het langst achter hun computer, laptop of tablet, gemiddeld zo'n 6 uur en 43 minuten per dag. Dertig procent van de Nederlandse werknemers ervaart elke dag pijnklachten. Hiermee scoort ons land het hoogst van alle Europese landen. Dit blijkt uit een onderzoek in opdracht van Fellowes naar de kwaliteit van werkplekken in Europa.

Fellowes

Andere aanblik, vertrouwde service

Afgelopen najaar namen Frank en Ellie Valk de Beverwijkse Boekhandel over. De boekhandel veranderde van een Libris-boekhandel in een Read Shop. Niet alleen werd de boekhandel overgenomen, ook onderging de winkel een grote verbouwing. In maart opende The Read Shop Beverwijk zijn deuren. Met een hele andere aanblik, maar wel met de vertrouwde service, goed personeel en een snelle levering.

The Readshop

Lees meer in KantoorVak Trends & Design neem nu een abonnement!

 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.