KantoorVak Trends & Design november-december 2019

KantoorVak Trends & Design november-december 2019

Laatst bijgewerkt op: 07 - 01 - 2020 | 11:41

KantoorVak Trends & Design nr. 5-2019 is bij abonnees in de brievenbus beland. klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

BRUNA'S BESTE WINKEL

Bruna Dronten is uitgeroepen tot Beste Bruna van Nederland 2019. De winkel won de wedstrijd waarbij collega's en directie bepalen wie van de ruim 250 franchisenemers zich een jaar lang de beste mag noemen. “Mensen waarderen het als je vriendelijk bent.”

07 MAGISCHE KERSTMARKT

Een bruisend Adveo verraste in het eigen Deinze met een magische kerstmarkt: Adveo Winter Wonderland. Alle ingrediënten waren aanwezig om van ’s middags tot ’s avonds bij te leren, te netwerken en goede deals te maken.

08 HET GESPREK: DUTCH PENSHOW

Medio volgend jaar vindt de tweede editie plaats van de Dutch Penshow, die dit jaar een succesvolle première beleefde. We spraken met de drijvende krachten achter de beurs. Over passie, kwaliteit en ‘een familiegevoel’.

13 INNOVATIEVE VULPENNEN

Toen Shunichi Nakata in 1919 zijn bedrijf startte, kon hij niet vermoeden dat het merk Platinum wereldwijd bekend zou worden. Dit jaar viert Platinum Pen Co, fabrikant van innovatieve vulpennen en andere schrijfwaren, het 100-jarig bestaan.

16 HET VISIONAIRE KANTOOR

Wie meer wil weten over het nieuwe werken, het visionaire kantoor en het kantoor van de toekomst moet eind januari zeker een bezoek brengen aan Paperworld in Frankfurt. Onlangs was de perspreview van ’s werelds belangrijkste vakbeurs voor papier, schrijfwaren en stationery.

“Branchevervaging zet verder door”


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.