KantoorVak Trends & Design nr 07-08-2016

KantoorVak Trends & Design nr 07-08-2016

Laatst bijgewerkt op: 22 - 09 - 2016 | 13:23

KantoorVak Trends & Design nr. 07-08 2016 is bij abonnees in de brievenbus beland. Klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

08 HET GESPREK: MARC CHARDONNENS
“Onder het genot van een hapje en drankje zakendoen” dat is volgens Marc Chardonnens van Evenementenhal de essentie van &Trendz, de gecombineerde vakbeurs die toe is aan de tweede editie. Een gesprek over luisteren, beurzen en ondernemerschap.

14 SLAGKRACHT EN LOCAL HERO’S
RDC en Tabaronde hebben de krachten gebundeld. Samen beschikken ze over zo’n 650 winkels, en zes formules. “Landelijke slagkracht en local hero-ship verenigd.”

17 BEURSNIEUWS
In deze editie besteden we volop aandacht aan vakbeurzen in Nederland en Duitsland. We blikken vooruit op Tendence (Frankfurt), Insights-X (Nürnberg) en natuurlijk ‘ons eigen’ &Trendz.


TRENDS DESIGN 1


02 NIEUW: KEERBLAD!
Vanaf nu bevat KantoorVak Trends &:Design een keerblad, een soort ‘omgedraaid’ magazine in een magazine. Uitgever Letty Kamps vertelt over het hoe en waarom.

15 BLOEIENDE WENSKAARTEN
Bloom your message is een bedrijf van drie vrienden die duurzame, handgemaakte producten leveren. Hun wenskaarten en potloden groeien na gebruik uit tot kleurrijke bloemen en planten.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.