KantoorVak Trends & Design nr 09-2016

KantoorVak Trends & Design nr 09-2016

Laatst bijgewerkt op: 01 - 11 - 2016 | 11:21

KantoorVak Trends & Design nr. 09 2016 is bij abonnees in de brievenbus beland. Klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

08 HET GESPREK: ERIC VAN DER PLUIJM
Als je wilt innoveren, moet je proberen te denken als een designer. Iedereen kan dat leren, stelt Erik van der Pluijm, ontwerper en mede-auteur van een boek over dit onderwerp. “Wees nieuwsgierig. Probéér gewoon.”

12 DE STIJGENDE LIJN VAN &TRENDZ
De succesvolle première van de gecombineerde vakbeurs &Trendz, afgelopen voorjaar, kreeg eind augustus een vervolg. De najaarseditie trok meer dan 8.000 bezoekers, tegenover ruim 5.000 vorig jaar. KantoorVak Trends & Design doet verslag.

18 DUURZAME SAMENWERKING
SOFEA en Sustainable Office hebben de krachten gebundeld om op Europees niveau de vindbaarheid van duurzame kantoorproducten voor de eindgebruiker te vergroten. Een interview met de drie hoofdrolspelers.

TRENDS DESIGN 2

02 INSPIREREND EN CREATIEF
Het evenement showUP is uitgegroeid tot een trendsettende inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. De 250 standhouders presenteerden de ruim 4000 bezoekers een inspirerend en in alle opzichten creatief aanbod van artikelen voor hun winkels.

05 REBELSE LUNCHPRODUCTEN
Echt Nederlands en een beetje rebels. Dat is Orange Rebel, de range gepersonaliseerde lunchboxen en bekers. “Dit zijn producten met een verhaal.”

07 TENDENCE WIL POLE POSITION
Tendence zet vanaf 2017 in op groei. Er komen nieuwe productgroepen bij en bestaande categorieën worden uitgebreid. Dat maakte de organisatie bekend na afloop van de editie van dit jaar. Volgend jaar vindt het evenement al in juni plaats.


Categorieën: Algemeen Nieuws, Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.