KantoorVak Trends & Design nr 1-2018

Laatst bijgewerkt op: 17 - 07 - 2018 | 14:23

KantoorVak Trends & Design nr. 1-2018 is bij abonnees in de brievenbus beland. Klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

04 BOLTON ADHESIVES WIL VERBINDEN
Een onderhoud met Frank Heus, Country Director bij Bolton Adhesives, bekend van onder andere Bison, UHU en Velpon, levert een inspirerende sessie op. “Alleen wie kan delen, kan daarna vermenigvuldigen.”

08 HET GESPREK: JAAP VAN SELM
Met de inlijving van Esselte heeft Acco Brands zijn wereldwijde positie versterkt. Oudgediende en voormalig Esselte-boegbeeld Jaap van Selm licht de acquisitie toe en vertelt over de kansen voor onder meer de kantoorvakhandel.

10 TRENDZ GROEIT VERDER
TrendZ groeit maar door. In korte tijd heeft de vakbeurs zich ontwikkeld tot hét inkoopmoment voor retail in ons land – en daarbuiten. Op pagina 10 en 11 een voorbeschouwing met vier exposanten.

18 PAPER SHOW OP KOERS
Met nog krap twee weken te gaan, wordt de beursvloer van de Mechelse Nekkerhal in gereedheid gebracht voor de Paper Show. De jaarlijkse vakbeurs van sectorfederatie Bosta ligt op koers om een groot publiek van enthousiaste professionals te bereiken.

26 KAMELEON WORDT READ SHOP
In Broek op Langedijk werd onlangs een The Read Shop Express geopend. De winkel van eigenaar Henny Schoenmaker, plaatselijk bekend als De Kameleon, koestert de kleuren van de franchiseformule. “Dit is nieuw, dit is vers, het is prettig werken.”

34 WINKEL IN VOORMALIGE KERK
In een voormalig kerkgebouw in het centrum van Barneveld zit woonen interieurwinkel De Jonge Woont. De sfeervolle winkel is eigendom van onderneemster Monique de Jonge en je kunt er terecht voor woonaccessoires, cadeau-artikelen, sieraden, lampen en landelijke (klein)meubelen.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.