KantoorVak Trends & Design nr 10-11-2016

KantoorVak Trends & Design nr 10-11-2016

Laatst bijgewerkt op: 03 - 01 - 2017 | 09:34

KantoorVak Trends & Design nr. 10-11 2016 is bij abonnees in de brievenbus beland. Klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

05 BEWOGEN BACK TO SCHOOL
Met het faillissement van V&D verdween ook de School Campus, hét symbool van de BtS-verkoop. Wie heeft er geprofiteerd van deze verandering in de markt? Een rondje langs de belangrijkste spelers.

08 HET GESPREK: MARK LEFERINK
Leferink Office Works nam onlangs branchegenoot Klein Beernink Projectinrichting over. Aanleiding voor een gesprek met Mark Leferink, directeur van de gelijknamige Twentse kantoorinrichter. “Door focus kun je de dingen beter doen.”

12 PRIMERA KIEST VOOR KWALITEIT
Primera, van origine tabaksspeciaalzaak, ziet al jaren de vraag naar andere assortimenten toenemen. Sindskort heeft de coöperatie een strategische samenwerking met woonmerk Riverdale.

18 PAPERWORLD ALS ELDORADO
De komende editie van Paperworld staat in het teken van de toekomst en vernieuwing. Het nieuwe concept moet een eldorado worden voor bezoekers uit de kantoorbranche.
Motto: refresh your business!


TRENDS DESIGN 3

04 POSTKANTOOR VOL TRENDS
In het hart van het Noord-Hollandse kunstenaarsdorp Bergen prijkt in volle glorie de conceptstore PT Post. Daar waar jarenlang de loketbeambten van het postkantoor hun werk deden, vind je nu de meest bijzondere hebbedingen, meubels, lekkernijen en kleding.

07 ZINNIGE WENSKAARTEN
Acht jaar geleden kreeg Leo Kaniok van zijn vader een AH-tas, met blaadjes vol spirituele teksten en spreuken. Het was de aanzet tot iets moois. Anno 2016 heeft ZintenZ, de uitgeverij van Kaniok, een assortiment van zo'n 400 zinnige, inspirerende wenskaarten.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.