KantoorVak Trends & Design nr 2-2018

KantoorVak Trends & Design nr 2-2018

Laatst bijgewerkt op: 21 - 08 - 2018 | 11:23

KantoorVak Trends & Design nr. 2-2018 is bij abonnees in de brievenbus beland. Klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

04 PILOT VIERT EEUWFEEST

Het is dit jaar een eeuw geleden dat in Japan de eerste Pilot pennen gemaakt werden. De naam van de oprichter, Ryosuke Namiki, leeft nog altijd voort in de kostbare Namiki vulpennen. Het verhaal van de Pilot Corporation telt echter nog heel wat andere opvallende hoofdstukken. 

08 HET GESPREK: HAMELIN

In Het Gesprek ditmaal een dubbelgesprek met Bert Janssen en Desiree Verploegen, respectievelijk CEO en Brand Manager van Hamelin Benelux. Over keuzes maken, scherp blijven en samenwerken. “Je moet ook weleens nee zeggen.” 

12 SUCCESVOL FAMILIEBEDRIJF

Voor Eugène Janssens uit het Belgische Bree lag een carrière als tandtechnicus in het verschiet. Hij rolde echter in de kantoorbranche en bijna vijftig jaar later is de goedlachse ondernemer nog steeds ‘zaakvoerder’ van het succesvolle familiebedrijf Calipage Mobital. 

14 VLEKKELOZE PAPER SHOW

Een nieuwe locatie, bijna 20% nieuwe standhouders, twee nieuwe awards en twee nieuwe iPhone X toestellen te winnen; bijna alles aan de 22e editie van de Paper Show was nieuw. Het evenement in de Mechelse Nekkerhal verliep volgens de organisatie vlekkeloos. 

18 BEURSDRUKTE

Naast de Belgische Paper Show en de vaderlandse beurzen TrendZ en showUP besteden we in deze editie ook ruimschoots aandacht aan de grote Duitse vakbeurzen Paperworld (pagina 18 en 19) en Ambiente (pagina 20 en 21). 

“Goede kantoorvakhandels
zijn duidelijk in wat ze doen”


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.