KantoorVak Trends & Design nr 3-2018

KantoorVak Trends & Design nr 3-2018

Laatst bijgewerkt op: 21 - 08 - 2018 | 11:22

KantoorVak Trends & Design nr. 2-2018 is bij abonnees in de brievenbus beland. klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

07 OPVALLEN ALS BOODSCHAP
Staedtler, dat inmiddels 182 jaar bestaat, geldt bij onze oosterburen als één van de oudste industriële bedrijven. Ze weten er van aanpakken en dat willen ze uitstralen met de vorig jaar vernieuwde corporate identity: het logo kreeg een gestileerde facelift en de verpakkingen een geslaagde make-over.

08 HET GESPREK: ARNOLD THEUWS
Bij de European Office Awards viel Quantore dubbel in de prijzen: de distributeur werd verkozen tot Wholesaler of the Year en Arnold Theuws werd uitgeroepen tot Personality of the Year. Reden genoeg voor een gesprek met de Quantore-directeur, die volop kansen ziet in 

10 BELEVINGSWINKEL
Vier jaar geleden opende The Read Shop zijn eerste belevingswinkel met een Instore Kiosk, het scherm waarop klanten online kunnen bestellen. Inmiddels zijn er achttien van zulke winkels. KantoorVak ging op bezoek bij de ondernemer die de primeur had, Henk Haklander van The Read Shop Express in ‘t Harde.


20 HARD WERKEN
Dat hard werken rendeert, bewijst de Vlaming Jos Bevers. Met drie vestigingen, twee in Rijkevorsel (op de grens met Nederland) en eentje in Mol, mag zijn bedrijf De Joma zich expert in kopiëren en kantoormachines noemen. “Je moet altijd uitgaan van eigen kracht.”


24 DYNAMISCHE BEURS
Tendence is de oudste handelsbeurs van de Frankfurter Messe en Duitsland. De beurs bestaat al 800 jaar en is al die jaren, met ups & downs, meegegaan met zijn tijd. Ook nu zijn er weer de nodige aanpassingen die het evenement hedendaags maken; zoals de toevoeging van een outdoor event.
Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.