KantoorVak Trends & Design nr. 01-02 2016

KantoorVak Trends & Design nr. 01-02 2016

Laatst bijgewerkt op: 07 - 04 - 2016 | 15:59

KantoorVak Trends & Design nr. 01-02 2016 is bij abonnees in de brievenbus beland. Klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

04 BRANCHE BLIKT VOORUIT
Eind vorig jaar maakten kenners uit de kantoorbranche zich op voor een spannend 2015. Twaalf maanden na dato laten we een aantal van hen opnieuw aan het woord. Wat is er van hun voorspellingen terechtgekomen? Wat zijn de verwachtingen? Hoe gaan ze het nieuwe jaar in?

08 HET GESPREK: BOUDEWIJN GOEDHART
“Beurzen zullen in de toekomst nog meer gaan fungeren als ontmoetingsplaats en kenniscentrum. Samenwerking is hierbij het toverwoord.” Boudewijn Goedhart, directeur van BouwKennis, vertelt in Het Gesprek over de rol van vakbeurzen.

12 COMBIBEURS BIEDT KANSEN
Op 10 januari vindt in de Evenementenhal in Gorinchem de aftrap plaats van de gecombineerde vakbeurzen SOC Days, @Home Event en TrendZ. Mede-organisatoren Bas de Bruin en Jurgen Pietersen hebben het volste vertrouwen in het welslagen van het event.

23 DE INNOVATIE VAN DURABLE
Durable kan bogen op 95 jaar bedrijfsgeschiedenis. Het merk staat voor innovatieve producten en kwalitatieve oplossingen, zoals de vorig jaar geïntroduceerde verlichtingslijn LUCTRA®. KantoorVak Trends & Design bracht een bezoek aan het vernieuwde distributiecentrum.

25 LIEFDE VOOR BOEKEN
Nathalie Scheffer, een ondernemer met liefde voor boeken, opende 31 oktober De Weesper Boekhandel. Het mooie stadje Weesp heeft daarmee weer een algemene boekhandel. “Ik ga het doen. Een sprong in het diepe.”

31 BRANCHENIEUWS


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.