KantoorVak Trends & Design nr. 03-04 2016

KantoorVak Trends & Design nr. 03-04 2016

Laatst bijgewerkt op: 18 - 07 - 2016 | 12:49

KantoorVak Trends & Design nr. 03-04 2016 is bij abonnees in de brievenbus beland. Klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

08 HET GESPREK: STEFAN DE JAGER

Artige's Stefan de Jager heeft een passie voor retail en ziet volop kansen voor de retailer. “Weet wat je toe te voegen hebt of zorg dat je daar achter komt.”

10 &TRENDZ SUCCESVOL

Met bijna 10.000 bezoekers was de eerste editie van &Trendz (een combinatie van de vakbeurzen TrendZ, @Home en SOC Days) een succes. Samen met mede-organisatior Bas de Bruin blikken we terug en vooruit.

14 INSPIRATIE OP DE BEURZEN

Het beursseizoen is weer van start gegaan en zoals elk jaar trapten in Frankfurt Paperworld, Creativeworld en Christmasworld af. Daarna was het de beurt aan Ambiente, de vakbeurs voor giving, living en dining. Vanaf pagina 14 een uitgebreid verslag.

20 BELGISCH VAKMANSCHAP

Het gaat weer goed met Brepols, vooral met de agenda’s. Commercieel directeur Bert Lippens over de kansen en uitdagingen van een modern familiebedrijf, dat een bijzondere band heeft met papier.

23 SNUFFELWINKEL

Het Nijmeegse BliXem is een eetcafé gecombineerd met een giftshop. BliXem heeft deze combinatie achttien jaar geleden opgezet speciaal voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

24 BINDEN EN VERBINDEN

!pet Hoogeveen biedt een compleet assortiment in kantoor- en aanverwante artikelen, boeken, projectinrichting en visuele communicatie. “Wij willen binden en verbinden.”


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.