KantoorVak Trends & Design nr. 05-06 2016

KantoorVak Trends & Design nr. 05-06 2016

Laatst bijgewerkt op: 22 - 09 - 2016 | 13:23

KantoorVak Trends & Design nr. 05-06 2016 is bij abonnees in de brievenbus beland. Klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

HET GESPREK: HUIB LUBBERS
Retail wordt metail, zegt Huib Lubbers, directeur van het Retail Management Center. De consument draait aan de knoppen en daar moet je als ondernemer op inspelen. “Ken je klant, bedien je klant, beloon je klant.”

13 EERLIJK VERHAAL OLINO
Olino Paperworks heeft een goed jaar achter de rug. Vanwege de groei gaat de importeur en groothandel van producten van natuurpapier binnenkort verbouwen en uitbreiden.

17 CREATIEF PAPIERGOED
Creativiteit is één van de mooiste eigenschappen die we als mens hebben, stelt Angema Romijn van Papiergoed. Haar bedrijf speelt daar goed op in. Het maakt fraaie ontwerpen voor speelgoed, die de fantasie en creativiteit van kinderen stimuleren.


22 STROKEN OF SNIPPERS?
Het thema in dit nummer is papier en daarbij past ook een artikel over papiervernietigers. Op pagina 22 en 23 leest u hoe u uw klanten hierin het beste kunt adviseren.

26 NIEUW LICHT OP PRINTEN
Met meer dan vijftien nieuwe PageWide, OfficeJet Pro en Laserjet Printers tilt HP de zakelijke printmarkt naar een hoger niveau. Wij waren bij de launch in Lissabon en spraken daar onder andere met Erwin Douglas, verantwoordelijk voor sales in ons land.


30 JALEMA GAAT VOOR INNOVATIE
Eind april maakte Jalema de overname bekend van Rucol, producent en leverancier van Multo. Een overname die past in de recente ontwikkelingen bij de Limburgse fabrikant van archiefsystemen. Joan Westendorff geeft tekst en uitleg. “We staan er goed voor.”


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.