KantoorVak Trends & Design nr. 1-2 2017

KantoorVak Trends & Design nr. 1-2 2017

Laatst bijgewerkt op: 28 - 03 - 2017 | 10:17

KantoorVak Trends & Design nr. 1-2 2017 is bij abonnees in de brievenbus beland. Klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

04 BREPOLS BREIDT UIT
Brepols is uitgegroeid tot een alles-in-één partner voor papier, lederwaren en schrijfwaren. Nadat het assortiment al was verbreed met Cross en Sheaffer, wordt Brepols vanaf februari 2017 wereldwijd licentiehouder van het lederwarenmerk Maverick Steer & Cowhide.


08 HET GESPREK: RONALD VAN ZETTEN
Retailspecialist en ondernemer Ronald van Zetten voorspelt dat 2017, net als vorig jaar, nog erg roerig zal zijn. “In mijn visie overleven uitsluitend winkels met een geheel eigen identiteit, een eigen assortiment en een goede service.”

18 CULTURELE ONTMOETINGSPLAATS
Boekhandel Van der Meer/Het Cultuurcafé in Noordwijk is veel méér dan zomaar een boekhandel. Het is een podium waar liefhebbers van literatuur, kunst en muziek elkaar ontmoeten, uitdagen en inspireren.


TRENDS DESIGN 1-2017

02 ‘WIJ GAAN VOOR TOPCOLLECTIES‘
Décadence bestaat 25 jaar en in die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grotere leveranciers van kalenders en agenda’s. Naast dit uitgebreide pakket biedt het Roermondse bedrijf een groot assortiment wenskaarten, en sindskort ook stationery en gifts. Bindende factor: eigenaar Geert Hoeberigs gaat alleen voor onderscheidende topcollecties.

06 WAANDERS IN DE BROEREN
De Zwolse boekhandel Waanders In de Broeren geldt als een sensatie voor oog, oor en smaak. Je kunt er verrassend winkelen, lekker eten en drinken of genieten van een lezing.


09 KALENDERS: MILJOENENMARKT
Huib Colijn, van speciaalbedrijf ColijnMuller, is volgens eigen zeggen besmet met het kalendervirus. Volgens hem neemt de vraag naar kalenders niet af. Integendeel: “We zetten ruim een half miljoen kalenderproducten in de markt en dat wordt zeker niet minder”.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.