KantoorVak Trends & Design nr. 1-2-2019

KantoorVak Trends & Design nr. 1-2-2019

Laatst bijgewerkt op: 07 - 03 - 2019 | 18:40

KantoorVak Trends & Design nr. 1-2-2019 is bij abonnees in de brievenbus beland. klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

04 ONDERSCHEIDEND EN INNOVATIEF

TMS International bestaat 25 jaar en dat wordt volop gevierd. Zo is het bedrijf op Paperworld present met twee stands en ook op de Spring Fair in Birmingham zal het jubileum niet ongemerkt voorbijgaan. In januari lanceert de uitgeverij in wenskaarten en andere papierproducten een nieuwe collectie social stationery.

08 MENSENMENS MET PENSIOEN

Na een dienstverband van meer dan 25 jaar neemt mensenmens Loek van Rhee binnenkort afscheid van 'zijn' Jalema. Hij gaat met pensioen. Tegenover KantoorVak Trends & Design blikt de vertrekkende Key Account Manager terug en vooruit.

18 GROOT IN KLEIN DRUKWERK

"Uw naam is bij ons in goede handen." Dat zegt Martijn Veltman, de trotse eigenaar van Mini-Art Products. Een bijzonder bedrijf op het Industrie Park Centerpoort Noord in Duiven. Specialist pur sang als uitgever en producent van kadokaartjes, naametiketten en naambedrukt lint.

22 PAPER SHOW GROEIT

De Paper Show zit in de lift. De jaarlijkse vakbeurs van de Belgische branchevereniging Bosta is toe aan de 23ste editie, die wordt gehouden in de Nekkerhal in Mechelen. Er worden ruim 1.500 bezoekers verwacht.

35 DIGITALISERING IN SPEELGOED

De toenemende brancheverbreding is een reden waarom ook speelgoed  meer en meer in de kantoorbranche verkrijgbaar is. In dat verband is een bezoek aan de grootste speelgoedbeurs ter wereld, de Spielwarenmesse (30 januari tot en met 3 februari 2019), een echte aanrader.

“De moderne consument is gek op innovaties


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.