KantoorVak Trends & Design nr. 11-12 2017

KantoorVak Trends & Design nr. 11-12 2017

Laatst bijgewerkt op: 01 - 05 - 2018 | 12:40

KantoorVak Trends & Design nr. 11-12-2017 is bij abonnees in de brievenbus beland. Klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

04 MONDI HERINTRODUCEERT IQ
Met een nieuw en fris merkbeeld herintroduceert papier- en verpakkingsconcern Mondi zijn merk IQ. Het papiermerk voor kantoor en professionele printomgevingen draagt nu de tagline ‘The Intelligent Paper Brand’, omdat het volgens Mondi de slimme oplossing vormt voor elke printtoepassing.

08 HET GESPREK: WIJNAND JONGEN
Retail verandert in snel tempo, met als gevolg: het einde van online winkelen en de opkomst van onlife retail. Dat zegt Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org. “Online en offline versmelten in een wereld waar internet niet meer weg te denken is.”

13 VERBREDING EN VERNIEUWING
Volgens Michael Reichold moet de organisatie van Paperworld telkens opnieuw de behoeften van bezoekers en exposanten definiëren om succesvol te blijven. In een uitgebreid interview vertelt de Show Director onder meer over de verbreding en vernieuwing van het productassortiment.

22 ADVEO WORLD SUCCESVOL
Met meer dan 65 exposanten en een bovengemiddeld bezoekersaantal was de twaalfde editie van Adveo World een succes. Op een nieuwe locatie, de ArtCube in de Gentse kanaalzone, ontpopte het event zich als dé netwerk- en aankoopgelegenheid van het jaar.

26 LEKKERE WINKEL(S)
Na een flinke verbouwing en uitbreiding is Binnert Overdiep in Heerenveen getransformeerd in een belevingswereld van meer dan 1.000 m2. Verdeeld over twee panden biedt de fullservice winkel plek aan een kinderboekenafdeling, een grote boekhandel, een eigentijdse kantoorboekhandel en een sfeervolle koffiehoek.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.