KantoorVak Trends & Design nr. 3-4 2017

KantoorVak Trends & Design nr. 3-4 2017

Laatst bijgewerkt op: 16 - 06 - 2017 | 16:40

KantoorVak Trends & Design nr. 3-4 2017 is bij abonnees in de brievenbus beland. Klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

04 MODIEUZE NOTEBOOKS
Dresz International komt met iets nieuws: paper&notes. High-end agenda's en notebooks van Nederlandse bodem, met een fashion look. Het concept wordt in september van dit jaar geïntroduceerd.


08 HET GESPREK: OLAF NAUTA
Desq introduceerde op Paperworld een lijn laptoptassen. Voor een bedrijf dat ooit begon met snijmachines en papiervernietigers is dat een opmerkelijke move. "Wij hebben altijd meebewogen", zegt directeur Olaf Nauta. Een gesprek over kansen zien, merken bouwen en het verschil maken.


14 INSPIREREND SHOWUP
Het evenement showUP heeft zich ontwikkeld tot een volwaardige vakbeurs, met een open karakter en een geheel eigen, creatieve uitstraling. KantoorVak Trends & Design doet verslag.


18 PERSELL SALES GROEIT
Met de distributie van Pomme-Pidou, per 1 januari van dit jaar, heeft Persell Sales zijn activiteiten verder uitgebreid. Directeur/eigenaar Bastiaan de Vries licht de succesvolle groei van de verkooporganisatie toe.

TRENDS DESIGN 2

02 SAMEN ONDERNEMEN
Op maandag 10 en dinsdag 11 april vinden de jaarlijkse Quantore Relatiedagen plaats in Beuningen. We blikken uitgebreid vooruit op dit evenement, dat alweer toe is aan de 21ste editie.


12 DROMEN, DOEN EN DELEN
“In de Kaasfabriek draait het veel om 3D: het waarmaken van een Droom door het zelf te Doen om vervolgens te Delen met anderen. Met in eerste instantie de 3D printer als populair productiesysteem.” Reportage over een bijzondere stichting, waar creatieve makers zich kunnen uitleven.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.