KantoorVak Trends & Design nr. 3-4-2019

KantoorVak Trends & Design nr. 3-4-2019

Laatst bijgewerkt op: 01 - 07 - 2019 | 10:54

KantoorVak Trends & Design nr. 3-4-2019 is bij abonnees in de brievenbus beland. klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

04 TRENDZ BREEKT RECORDS

De voorjaarseditie van TrendZ werd bezocht door meer dan 12.000 mensen. Dat is een record. Ruim 250 exposanten, samen goed voor 450 merken, gaven de bezoekers medio januari een warm welkom in Evenementenhal Gorinchem. KantoorVak T&D doet verslag en sprak onder meer uitgebreid met de beursorganisatie.

08 HET GESPREK: MARK LEFERINK

Leferink Office Works bestaat vijftig jaar. In een halve eeuw ontwikkelde het familiebedrijf uit Haaksbergen zich van eenmanszaak in typemachines tot toonaangevende IT-specialist en kantoorinrichter. "In deze handel draait het om gunnen", zegt directeur en tweede generatie-eigenaar Mark Leferink.

10 DUITSE BEURZEN INSPIREREN

Na ‘ons eigen’ TrendZ en de Paper Show in Mechelen reisde een delegatie van dit magazine door naar de Duitse beursstad Frankfurt voor een jaarlijks bezoek aan de vakbeurzen Paperworld en Ambiente. Op pagina 10 en verder leest u hun bevindingen. Kernwoorden: positief, speels, vernieuwend, inspirerend.

14 KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT

Paper Show 2019 kan het beste worden samengevat als een editie waar kwaliteit belangrijker was dan kwantiteit. Er waren dit jaar wat minder bezoekers dan vorig jaar, maar het gros van de exposanten in de Mechelse Nekkerhal toonde zich tevreden over de opkomst en de resultaten. De Belgische beurs bewijst zich als een evenement dat de vinger aan de pols houdt van de industrie.

 “Er zijn nog steeds genoeg"


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.