KantoorVak Trends & Design nr. 5 - 2018

KantoorVak Trends & Design nr. 5 - 2018

Laatst bijgewerkt op: 19 - 03 - 2019 | 15:48

KantoorVak Trends & Design nr. 5-2018 is bij abonnees in de brievenbus beland. klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

04 TRENDZ: GROOTS EN VOL

Met ruim 250 exposanten zet TrendZ Najaar 2018, de vakbeurs die van 26 tot en met 28 augustus in Evenementenhal Gorinchem wordt gehouden, de stijgende lijn voort. Namens de organisatie blikken Anita Vogelzang en Linda Hollink vooruit.

07 NIEUWE GEMAKSFORMULE

The Read Shop komt met The Read Shop Vivant, een nieuwe variant voor gemakswinkels met een ruim assortiment tabak. Een dezer dagen wordt in Haarlem de eerste winkel geopend. “De consument wil een totaalconcept.”

14 EEUWFEEST MET GRANDEUR

Novaka vierde medio juni op grootse wijze haar eeuwfeest in hotel The Grand in Amsterdam. Het feest, waarvoor zich ruim honderd gasten hadden gemeld, ging gepaard met veel amusement.

18 NETWERKEN AAN HET STRAND

Meet Adveo. Dat is de naam van een nieuwe reeks netwerkevents van Adveo, voor leveranciers en dealers uit de kantoorbranche. Dinsdag 26 juni was in Den Haag de eerste van vier bijeenkomsten. Op het programma: speeddates, een citytour per tuktuk en een heerlijke barbecue.

22 WENSKAARTEN VANUIT HET HART

“Wenskaarten zijn ons ‘signature product’. Onze kaarten zijn cadeautjes om te geven en om te ontvangen.” Mede-oprichter Michiel van Heusen vertelt samen met collega Esther Rozendal het bijzondere verhaal achter Pretty Orange.

“Action jaagt de vraag naar A-merken aan.”


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.