KantoorVak Trends & Design nr. 5-6 2017

KantoorVak Trends & Design nr. 5-6 2017

Laatst bijgewerkt op: 21 - 08 - 2017 | 15:29

KantoorVak Trends & Design nr. 5-6 2017 is bij abonnees in de brievenbus beland. Klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

04 ONDERNEMEN DOE JE SAMEN

"Om succesvol te zijn in de toekomst hebben we elkaar nodig.” Dat zei algemeen directeur Arnold Theuws tijdens de Quantore Relatiedagen, op 10 en 11 april in Beuningen. De inkooporganisatie heeft grootse distributieplannen.

08 HET GESPREK: SANDRA PRONK

Ondanks alle tegenslagen is de wenskaart nog steeds springlevend. ‘Ervaringsdeskundige’ Sandra Pronk, mede-eigenaar van MAPpublishing, kan daarover meepraten. “Er zullen altijd kaarten worden verstuurd”.

10 LEUKSTE KANTOORBOEKHANDEL

Primera Peter Swaanen geldt als de leukste kantoorboekhandel in de regio. Dat heeft ongetwijfeld te maken met het opgeruimde karakter van de eigenaren. Na een korte verbouwing openden Peter en Dimphie Swaanen in Hilvarenbeek onlangs een mooie, nieuwe winkel.

16 IMPULSEN VOOR VERKOOP

Van 24 tot 27 juni staat het complex van Messe Frankfurt weer in het teken van Tendence. We blikken vooruit op de beurs die volgens de organisatie de handel verenigt en ondersteunt.

TRENDS DESIGN 3

02 KAARTJE ZEGT MEER DAN APPJE

Met de opkomst van de sociale media voorspelde menigeen het einde van de wenskaartenmarkt. Maar de markt overleefde. Nu de economie weer wat aan lijkt te trekken en de rookwolken in retail vervagen, staat de wenskaart nog steeds fier overeind.

06 LIEFDE VOOR DESIGN

Moeder Marion en dochter Annelot, oftewel Moes & Griet, werden exclusief distributeur van de lijn Uashmama-producten. Een productlijn met zakken, tassen en accessoires, gemaakt van papier dat lijkt op leer, en wasbaar is als stof. Met liefde bedacht en gemaakt.

“We moeten leren van de supermarkt”


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.