KantoorVak Trends & Design nr. 6 -2018

KantoorVak Trends & Design nr. 6 -2018

Laatst bijgewerkt op: 19 - 03 - 2019 | 15:49

KantoorVak Trends & Design nr. 6-2018 is bij abonnees in de brievenbus beland. klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

TRENDZ BLIJFT GROEIEN

Optimisme voerde de boventoon tijdens de najaarseditie van TrendZ. De vakbeurs in Gorinchem trok bijna 12.000 bezoekers, 10% meer dan vorig jaar. Ruim 260 exposanten en zo'n 500 merken zorgden voor een volle beursvloer.

HET GESPREK: BEDRIJFSOPVOLGING          

In Het Gesprek dit keer aandacht voor een onderwerp dat veel ondernemers bezighoudt: bedrijfsopvolging. De leden van het gezin Koenen vertellen hoe dit bij hun bedrijf, Best Supplies, is geregeld. "We hebben onze kinderen nooit gepusht."      

BEETJE GELUK EN GOEDE MERKEN

KingsPoint maakte tijdens TrendZ indruk met haar Bamboo Cups: koffiebekers van bamboe. Volgens mede-oprichtster Marieke Konings is het succes van de Tilburgse leverancier mede te danken aan "de combinatie van goede merken en een beetje geluk".

GROOT IN SERVICE

Met zijn twee meter torent de Belg Matthias Van Essche ver uit boven de gemiddelde landgenoot. Qua omzetgroei overstijgt ook zijn kantoorvakhandel in het Vlaams-Brabantse Keerbergen ruimschoots het gemiddelde. Het geheim: service en slim inkopen.

MEEBEWEGEN MET DE MARKT

Papierdistributeur Antalis heeft het vermogen om mee te bewegen met de continu veranderende markt. Tijdens een bezoek aan Antalis Nederland in Almere kreeg KantoorVak Trends & Design daarvan een paar mooie voorbeelden voorgeschoteld.

"Goede relaties onderhouden is in deze tijd een must" 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.