KantoorVak Trends & Design nr. 7-2018

KantoorVak Trends & Design nr. 7-2018

Laatst bijgewerkt op: 24 - 06 - 2019 | 11:41

KantoorVak Trends & Design nr. 7-2018 is bij abonnees in de brievenbus beland. klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

04 ADVEO: GLOBAL EN LOCAL

Het Adveo World-concept verdwijnt van de kaart en maakt dit najaar plaats voor een eerste pan-Europese editie onder de naam Adveo World2. Een Europees totaalspektakel, waarbij Disneyland Parijs drie dagen lang het middelpunt van kantoorartikelenland zal zijn.

08 OFFICE WORLD VERANDERT MEE

In Het Gesprek geven Cees van Manen en Frank Heus, respectievelijk voorzitter en bestuurslid van Office World, antwoord op de vraag: is de brancheorganisatie voor leveranciers van kantoorartikelen nog wel van deze tijd? “Wij veranderen mee met de markt.”

10 DUBBEL GENIETEN

Ko Jager Cigars and Interior is het bewijs dat een tabaksspeciaalzaak tegen alle verdrukking op een bijzondere wijze kan groeien. De Puttense winkel focust zich naast rookwaren onder meer op woondecoratie, cadeauartikelen en lederwaren. “Sfeer kun je zowel maken als proeven.”

18 DE NATUUR LATEN ZIEN

De Duitse Ricarda Grothey wil met haar foto's de natuur wérkelijk laten zien. De dieren-, bloemen- en landschapskaarten van eye-comm bevatten fascinerende beelden, die zich onderscheiden van andere natuurfoto’s.

22 KANTOOR VAN DE TOEKOMST

Orgatec 2018, met als hoofdthema culture@work, toonde inspirerende concepten voor een gezonde en flexibele werkomgeving. Kernwoorden: akoestiek, licht, 'zit/sta', duurzaamheid, connectiviteit. KantoorVak Trens&Design doet verslag.

 “Maak waar wat je belooft
en je maakt veel klanten gelukkig”


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.