KantoorVak Trends & Design nr. 7-8 2017

KantoorVak Trends & Design nr. 7-8 2017

Laatst bijgewerkt op: 15 - 11 - 2017 | 10:22

KantoorVak Trends & Design nr. 7-8 2017 is bij abonnees in de brievenbus beland. Klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

 

04 TRENDZ GROEIT VERDER

TrendZ telt eind augustus maar liefst 70% meer exposanten dan tijdens de najaarseditie van vorig jaar. De vakbeurs in Gorinchem biedt nog meer inspiratie en nog meer inkoopmogelijkheden. Met drie leveranciers blikken we vooruit.

08 HET GESPREK: MARCEL DE GROOT
In het huidige retaillandschap is het belang van de lokale winkel groter dan een landelijke uitstraling. Dat zegt Marcel de Groot, marketing manager bij Libris Blz. Volgens hem kunnen ondernemers die de klant omarmen en zich lokaal profileren een goede boterham verdienen.

16 DRIEDIMENSIONAAL
Polaroid is terug van weggeweest. Het bedrijf begeeft zich op de markt voor 3D met printers, pennen en bijbehorende materialen die ook geschikt zijn voor andere 3D printers. Het maken van driedimensionale objecten is een enorme groeimarkt, ook in het onderwijs.

18 INTIEM INKOPEN
Tendence staat bekend als één van de kleinste vakbeurzen van Messe Frankfurt. Waarom is deze beurs dan toch zo belangrijk voor zo’n grote organisatie? En waarom is het van zoveel waarde dat hij blijft bestaan? We gingen op zoek naar het antwoord.

TRENDS DESIGN 4


02 ‘HEBSELS EN WOONERIE’
Basic, stoer, bijzonder en een beetje eigenwijs. Dat is wat sfeerwinkel De Boerenmeid in Hoogwoud wil zijn. “Stoer en sterk gecombineerd met een tikkeltje van vroeger. Opvallen en onderscheiden met combinaties tussen oud en nieuw.”

04 MÉÉR DAN EEN INKOOPBEURS
De manifestatie showUp heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en kado-artikelen. Het is tevens een plek om inspiratie op te doen en te netwerken. Op 3 en 4 september vindt in Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen de eerstvolgende editie plaats.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.