KantoorVak Trends & Design nr. 9-10 2017

KantoorVak Trends & Design nr. 9-10 2017

Laatst bijgewerkt op: 15 - 11 - 2017 | 10:21

KantoorVak Trends & Design nr. 9-10-2017 is bij abonnees in de brievenbus beland. Klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

04 ADVEO OMARMT TOEKOMST
Tijdens de twaalfde editie van Adveo World worden bezoekers ondergedompeld in een beurs- en congresevent dat z’n gelijke niet kent – ingericht op een unieke locatie in Gent, en gericht op de toekomst van de kantoorbranche. We blikken vooruit met Ronny Van Rossem en Erwin Snoeker.

08 HET GESPREK: PAUL ANDRIES
Met ingang van deze editie verschijnt KantoorVak Trends & Design ook bij onze zuiderburen. Paul Andries, voormalig hoofdredacteur van zusterblad P&B, neemt de Belgische redactie onder zijn hoede. “In de huidige connected world zijn we allemaal met elkaar verbonden.” 

10 TRENDZ WORDT HIPPER
Vakbeurs TrendZ is flink gegroeid. De afgelopen najaarseditie trok 10.107 bezoekers, een stijging van 25% ten opzichte van vorig najaar. Met ruim 230 exposanten mag het evenement zich inmiddels de grootste non-food retailbeurs van de Benelux noemen. Een verslag.

16 HOGE GUNFACTOR
In het Veluwse Nunspeet is De Loden Roos gevestigd: een sfeervolle woonwinkel met een diversiteit aan woonstijlen. Vol stoere, industriële, oude, landelijke en brocante woonaccessoires. “Laagdrempelig, met een hoge gunfactor van twee kanten.”

20 DE TWEE WERELDEN VAN OONK
Na een grote verbouwing opende boek- en kantoorboekhandel Oonk in Twello op 11 juli weer haar deuren. De winkel is een combinatie van twee werelden, zoals eigenaar Henk Poelakker het noemt. In het pand zijn de formules Primera en Blz. op bijzondere wijze verenigd.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.