Kantoorvak Trends & Design oktober 2012 bijna in de bus

Laatst bijgewerkt op: 29 - 10 - 2012 | 10:38

 Kantoorvak Trends & Design 10-2012 kan elk moment bij de abonnees in de brievenbus belanden.

In deze editie kun u heel veel informatie opdoen voor de komende Back to School periode. Zes leveranciers hebben hun activiteiten gebundeld en organiseren drie bijeenkomsten om uw inkopen te doen van back to school producten. Maar natuurlijk is dit niet het enige waar wij u over informeren. In het magazine is er onder andere aandacht voor de navolgende onderwerpen:

Het gesprek:

Winkelautomatisering schept kansen voor retailers

De tijd dat de kassa nog mechanisch was en de administratie in een kasboek bijgehouden werd ligt inmiddels ver achter ons, hoewel in sommige gevallen we nog wel eens dergelijke ‘systemen’ tegen komen. Met de komst van de computer werd de eerste winkelautomatisering een feit. Nu ook e-commerce niet meer weg te denken is binnen de handel is goede winkelautomatisering een must. Voor Kantoorvak Trends & Design aanleiding om te gaan praten met Karin Valk, directeur bij de grootste winkelautomatiseerder in ons vakgebied.

Honderd jaar kennis, kunde en ervaring beloond

‘Koninklijk’ word je niet zomaar. Zo moet een onderneming aantonen op zijn minst bestaansrecht te hebben door een eerbiedwaardige leeftijd te bereiken. Maar ze wordt ook doorgelicht op hoe de arbeidsomstandigheden zijn. En de financiën moeten gezond zijn. Moorman Karton voldoet aan al deze (en nog veel meer) eisen en mag zich sinds afgelopen zomer ‘Koninklijke Moorman Karton Weesp’ noemen.

Veel innovatie en informatie

De najaarseditie van de Paper & Convenience Show werd zowel door standhouders als bezoekers positief gewaardeerd. Het aanbod aan kantoorartikelen voor de zakelijke markt was groter dan ooit.

In de hartslag van de klant

Met logistiek kun je geld verdienen, betoogt Walther Ploos van Amstel, autoriteit in logistiek en begenadigd spreker. Tijdens een masterclass bij Quantore gaf hij tekst en uitleg.

Kern van de Zaak

Jubileum editie Scool Supply

Op 5, 12 en 19 november wordt al weer de vijfde editie gehouden van de Scool Supply, de Back-to-School inkoopdagen van Nederland. De belangrijkste Back-to-School leveranciers van Nederland presenteren over de dagen verdeeld op drie locaties de nieuwste collecties. Het deelnemers aanbod is dit jaar wederom uitgebreid. Uitgeverij Interstat is toegetreden tot de deelnemers.

New Edition, SRT, Lannoo Graphics, Henkel, edding-legamaster en nu dan ook Interstat nodigen de Back-to-School verkopers van harte uit om de Scool Supply te bezoeken. “Het is de unieke kans om het meest complete aanbod schoollijnen voor het seizoen 2013-2014 bij elkaar te zien en gericht bestellingen te plaatsen

SOHO

Lexmark stopt met inkjetprinters en continueert laserprinters

Lexmark transformeert van printerfabrikant naar leverancier van totaaloplossingen voor documenten. De recente acquisities van softwarebedrijven en de aankondiging dat het bedrijf zich gaat terugtrekken uit de markt voor inkjetprinters passen binnen de nieuwe bedrijfsstrategie.

Dit, en nog veel meer leest U in KantoorVak Trends & Design 10-2012.

Nog geen abonnee? neem nu een abonnement! Voor € 40,- per jaar ontvangt u het laatste nieuws en alle achtergronden bij het vak nieuws in uw brievenbus.


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.