KantoorVak Trends & Design september - oktober 2019

KantoorVak Trends & Design september - oktober 2019

Laatst bijgewerkt op: 10 - 12 - 2019 | 09:20

KantoorVak Trends & Design nr. 3-2019 is bij abonnees in de brievenbus beland. klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.

07 BANKKLUISJES VERHUREN

Banken stoppen op veel plaatsen met de verhuur van bankkluisjes. Safelocker springt in dit gat en biedt een aantal kantoorvakhandelaren een unieke kans op verbreding van hun dienstverlening. Topkantoor Repro Creatief in Bussum heeft de primeur.

08 HET GESPREK: DUBBELINTERVIEW JALEMA

Joan Westendorff verkocht onlangs zijn bedrijf Jalema aan de T3L Group. Zijn tijdelijke opvolger Guy Raynaud stelt als eerste prioriteit het kijken naar synergetische effecten van het huidige Jalema met de overige bedrijven van de T3L Group. Een gesprek met de komende en gaande directeur.

12 TRENDZ BEREIKT ‘NEXT LEVEL’

Als eerste beurs mocht trendz de vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem in gebruik nemen. Deze uitbreiding was niet het enige nieuws; het productaanbod is verbreed, er was een trendz café, er waren presentaties en workshops en het event krijgt een andere huisstijl.

14 GROEIPAPIERGESCHENKEN

Kim Lagerweij wil niets liever dan op een verantwoorde wijze een bijdrage leveren aan een mooiere wereld. Met haar bedrijf Pluk de dag maakt ze groeipapiergeschenken op maat.

20 BOSTA PROFESSIONALISEERT

De Belgische branche-organisatie Bosta heeft sinds januari dit jaar een nieuwe voorzitter: Bert Lippens, commercieel directeur bij Brepols. Lippens is een man met een plan: hij wil met Bosta hard aan de kar blijven trekken om de sector verder te promoten en te professionaliseren.

“Beleving is key”


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.