Keep distance, stay connected

Keep distance, stay connected

Laatst bijgewerkt op: 02 - 04 - 2020 | 18:52

De wereld lijkt even niet verder te reiken dan ons eigen keukenraam. Niet op bezoek bij oma. Niet met vriendjes naar school. Geen koffiepraatjes in de kantine met collega’s. edding brengt daar verandering in.

Op dinsdag 31 maart 2020 heeft edding Benelux het officiële startsein gegeven voor het initiatief: Keep distance, stay connected. Een initiatief om ervoor te zorgen dat iedereen, juist in deze tijd, in contact met elkaar blijft. Door middel van het maken van raamtekeningen blijven mensen toch afstand van elkaar houden, maar zij ze toch verbonden met elkaar.

 

Op de website www.edding.com/keepdistancestayconnected kunnen bezoekers gratis raamtekensjablonen downloaden. Met deze raamtekensjablonen kan een ieder zijn of haar helden steunen die nu voor een andere klaar staan. Maar ook een potje Ganzenbord spelen met opa of oma en zichzelf of een ander versieren met bijvoorbeeld een hoed en een snor. Er is zelfs een template om op #berenjacht te gaan. Dit initiatief zal via social media, online banners en via de website onder de aandacht gebracht gaan worden.

 “In deze moeilijke tijden zien we dat mensen dicht bij elkaar willen blijven, maar door de omstandigheden elkaar niet kunnen bezoeken. Of dat mensen iemand een hart onder de riem willen steken. Een raamtekening is dan een creatieve oplossing. Elkaar steunen of even met elkaar lachen is dan toch waar we het allemaal voor doen”, aldus Age Yska, Trade Marketing Manager bij edding Benelux. “De eerste reacties vanuit de kantoorvakhandel en hobbywinkels zijn erg positief, dus dat het aanslaat is iets dat zeker is.”

edding roept heel Nederland en België op om aan de slag te gaan met deze raamtekeningen en de creaties te delen via social media met de hashtag #keepdistancestayconnected.

Voor meer informatie over deze campagne kunt u contact opnemen met Lyan Ronhaar, lronhaar@edding.com of +31 (6) – 20 59 75 04.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.