Klanten tevreden over Shop2Rent

Laatst bijgewerkt op: 25 - 09 - 2012 | 10:35

WebArchitects is trots op hun dochter Shop2Rent. Sinds de lancering afgelopen februari heeft het bedrijf al bijna 12 tevreden gebruikers mogen verwelkomen, medlt het vandaag in een persbericht. "Shop2Rent is een krachtige E-business oplossing waarmee in een handomdraai  een professionele webwinkel gestart en beheerd kan worden", aldus directeur Jeroen van der Geest.

In de tijd dat fysieke winkels plaatsmaken voor webwinkels kunnen ondernemers vaak niet achterblijven. "Dit is een perfecte manier voor iedere ondernemer, iedere particulier en iedere organisatie om een voordelige webwinkel te starten."

Jeroen van der Geest, is dan ook niet verbaasd over het succes:  “Het is flexibel, veelzijdig, compleet en eenvoudig in gebruik waardoor echt iedereen ermee overweg kan. Het gebruik van thema’s zorgt ervoor dat de webwinkelier kan inspelen op het seizoen of actuele gebeurtenissen zoals Valentijn of Oranjekoorts. Overschakelen naar de eigen huisstijl of een ander ontwerp kan in een handomdraai. We hebben tevreden klanten!”

Een van die tevreden klanten is Ad Salden van Van Hooren Kantoorcentrum: “We zijn erg blij met onze webshop. Belangrijke critria voor ons zijn de efficiëntie en het feit dat we er niet veel tijd in hoeven te steken. Het is heel eenvoudig om producten aan de shop toe te voegen en prijzen aan te passen. En de webshop ziet er ook nog eens goed uit." 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.