Lamineermachines van Leitz wint prestigieuze industrie-award

Lamineermachines van Leitz wint prestigieuze industrie-award

Laatst bijgewerkt op: 26 - 03 - 2012 | 21:09

Na de belangrijkste designprijs iF Award 2012 en de Silver Focus Open 2011 kregen nu de iLAM lamineermachines op de Paperworld in Frankfurt de EOPA Award, een erkenning voor Europa’s beste productinnovatie in de bedrijfstak. 

Esselte is verheugd dat het bedrijf de award won voor zijn Leitz iLAM lamineermachine met unieke sensortechnologie. De iLAM lamineermachines werden erkend als de beste hightech producten die in 2011 op de markt zijn verschenen. De Hewlet Packard Top Shot 3D LaserJet was een serieuze mededinger naar de prijs, maar de gebruikersvriendelijke functies van Leitz iLAM bezorgden het product een voorsprong.

 De iLAM A3 touch turbo heeft ook de iF award voor designkwaliteit ontvangen. Elk jaar maken deskundigen uit de hele wereld een keuze uit de door internationale fabrikanten en designers voorgelegde meest innovatieve producten. 

De hele nieuwe productreeks maakt de claim "Alles wat u moet weten is aan en uit" waar. De nieuwe, volledig geautomatiseerde productlijn van LEITZ bestaat uit iLAM touch lamineermachines voor zwaar en professioneel gebruik, en iLAM easy, een thuiskantoorversie in trendy kleuren. Alle iLam producten zijn zeer intuïtief en gemakkelijk in het gebruik. Bovendien bieden ze uitstekende bescherming aan belangrijke documenten – snel en gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is de machine aan te zetten, het document in te voeren, en klaar bent u. Ook hebben iLAM machines een laag energiegebruik voor de bescherming van het milieu.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.