Lannoo Graphics sluit overeenkomst met Art of Cards over fijndistributie in Nederland

Laatst bijgewerkt op: 13 - 06 - 2012 | 16:58

Lannoo Graphics maakt bekend dat het een samenwerking is aangegaan met Art of Cards. Directeur Lannoo Graphics Lieven Libbrecht: “Dit betekent dat de fijndistributie voortaan wordt aangepakt vanuit een Benelux-structuur onder aansturing van Karina Steyaert, salesmanager fijndistributie Lannoo Graphics Benelux. Een afgebakend klantenbestand zal verder door Lannoo Graphics bediend worden. Daarbuiten wordt de verkoop in fijndistributie voortaan waargenomen door Art of Cards.

"Art of Cards is bijzonder trots voortaan ook de collecties van Lannoo Graphics te kunnen aanbieden. Stuk voor stuk kwalitatieve producten in aantrekkelijke designs, bezorgd met de service die de klanten van Art of Cards al jarenlang weten te appreciëren", aldus directeur Art of Cards Kim Spanjersberg.
Wim Verhoeven, momenteel senior productmanager stationary, zal voortaan ook de taak als key-accountmanager Nederland voor zijn rekening nemen. Dit om de specifieke Nederlandse marktbehoeften en productontwikkeling maximaal op elkaar af te stemmen.

Het verkoopkantoor van Lannoo Graphics in Nijmegen wordt gesloten. Het nieuwe correspondentie- en werk-adres komt bij Unieboek / Het Spectrum in Houten - eveneens onderdeel van de Lannoo groep. (JvH)


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.