Lexmark nieuw lid Office World

Lexmark nieuw lid Office World

Laatst bijgewerkt op: 03 - 01 - 2015 | 10:43

Office World biedt een platform voor in Nederland gevestigde ondernemingen die zich bezighouden met het produceren, distribueren en/of verkopen van kantoorartikelen aan gebruikers, hetzij in de professionele markt (B2B), hetzij de particuliere markt (B2C). Vanaf mei heeft deze branchevereniging er een nieuw lid bij, Lexmark International.

Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) levert aan ondernemingen van elke grootte een brede waaier van producten, software, oplossingen en diensten voor afdruk en beeldweergave, die helpen om minder af te drukken en om productiever te zijn. Perceptive Software, een Lexmark bedrijf, is leverancier van software voor bedrijfsinformatiebeheer, die organisaties helpt hun bedrijfsprocessen te vereenvoudigen hetgeen leidt tot grotere bedrijfsefficiƫntie. Lexmark verkocht zijn producten in 2012 in meer dan 170 landen en boekte een omzet van meer dan 3.8 miljard dollar.

Office World is erg content met Lexmark, waarmee het draagvlak van de brancheorganisatie nog breder wordt. Office World profileert zich als onafhankelijke merk- en marktgerichte organisatie met als voornaamste doel het versterken van de positie van de A-merken in de kantoorketen en het gezamenlijk profileren van de daarmee samenhangende attributen als kwaliteit, kennis, innovatie en duurzaamheid. Office World telt momenteel 37 leden.


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.