Lieke van Lexmond terug op tv met Spellingstrijd

Lieke van Lexmond terug op tv met Spellingstrijd

Laatst bijgewerkt op: 03 - 01 - 2015 | 10:38

Lieke van Lexmond is vanaf juni terug op de buis met een nieuwe programma: Stabilo Spellingstrijd. In het kinderprogramma voelt ze kinderen uit groep 7 en 8 aan de tand over hun spellingkwaliteiten. Dat heeft RTL aan RTL Boulevard bevestigd.

 

Dat Spellingstrijd er aan zat te komen, was al langer bekend. Sponsor Stabilo (van de pennen en potloden) schreeuwt het al een tijd van de daken, de selectierondes voor slimme kids zijn al een poos bezig en in de meivakantie die volgende week begint, zullen de eerste opnames plaatsvinden. Het programma is vervolgens vanaf 23 juni te zien op RTL 4, zo laat de zender aan RTL Boulevard weten.

Wat iedereen even gemist had, was de aankondiging op Twitter dat Lieke van Lexmond voor het programma getekend heeft. Maar daar staat het toch echt: "Presentatrice STABILO Spellingstrijd wordt Lieke van Lexmond! Top!", aldus de sponsor.

Spellingstrijd is een nieuw tv-programma van RTL4, waarin kids een 'woordenstrijd' met elkaar aangaan. Wie de meeste woorden goed spelt of de meeste fouten uit woorden en zinnen kan halen, gaat door naar een nieuwe ronde. Na drie rondes blijft er een winnaar over, die door gaat naar de grote finale en uiteindelijk de titel beste speller van Nederland kan krijgen.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.