Management wisseling aanstaande bij SRT

Management wisseling aanstaande bij SRT

Laatst bijgewerkt op: 21 - 01 - 2012 | 10:35

Marjon Velthuis en Albert van der Horst hebben gisteren bekend gemaakt dat zij de agenda- & back to school leverancier per 31 maart 2012 gaan verlaten. Velthuis en Van der Horst hebben het bedrijf vorig jaar verkocht aan de Zwitserse agenda producent Time System. Het Zwitserse bedrijf heeft aangegeven de opvolging van beide directeuren intern te gaan regelen.

SRT is de producent en leverancier van de agenda merken Succes en Rijam, en daarnaast de exclusieve distributeur van voor de back to schoollijnen van Stationery Team waaronder lijnen als O'Neill, Oilily en Replay. "Voor wat betreft het assortimentsaanbod zal er niets veranderen. Ook onder het nieuwe management zullen we deze merken blijven voeren en de distributie van de schoollijnen blijven doorzetten."


Over de opvolging kan Van der Horst nog geen mededelingen doen. "Na de verkoop lag het algemene management feitelijk al bij het hoofdkantoor in Zwitserland.  De directie zal in handen komen van Ari Hoikkala. De verwachting is dat men nu wat vaker in Nederland zal zijn. Voor de dagelijkse leiding verwachten we dat dat intern geregeld zal worden."


Marjon Velthuis kocht, samen met een toenmalige zakenpartner, via een management buy-out het bedrijf SRT midden jaren negentig uit de de Van Dorp groep. Albert van der Horst versterkte het team eind 2007. Wat beiden gaan doen na hun vertrek weten ze nog niet. "Daar is het nu nog te vroeg voor om over na te gaan denken."


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.