Management wisseling bij V'nS Group

Laatst bijgewerkt op: 02 - 05 - 2013 | 16:08

Met ingang van 16 april jl. is Kees Uppenkamp in dienst getreden als managing Director van de V'nS Group. Uppenkamp volgt Marco Verkuijl op die het bedrijf vorig jaar verkocht aan de Zwirtserse investeerdersgroep Plenasca AG. Verkuijl was de oprichter van het bedrijf. V'nS kent een lange historie als stempelleverancier en is voortgekomen uit de samenvoeging van de bedrijven Stenia uit Almere, de Amsterdamsche Stempelfabriek, Verhees uit Den Bosch en de firma's Naammo uit Venlo en haar zusterbedrijf Stempeltempel. 

Kees Uppenkamp heeft veel ervaring in het structureren en aansturen van organisaties zoals de V’nS Group. Hij zal zich gaan bezighouden met leiding geven aan het bedrijf, waarbij de nadruk zal komen te liggen op groei, zowel door focus op de commerciële strategie, alsook door het identificeren van acquisitietargets in -met name- de Benelux markt.

“Aan het enthousiasme van het V’nS team zal het niet liggen, de ontvangst was prettig en informeel. Een team met enorm veel know how op het gebied van stempelen in al zijn vormen. Kortom een veelbelovende toekomst voor de V’nS Group ,” aldus  Kees Uppenkamp na de eerste week bij de V’nS Group B.V.

Het bedrijf bedankt Marco Verkuijl voor zijn jarenlange inzet voor de V’nS Group. "Hij heeft de V’nS Group B.V. op de ‘stempelkaart’ gezet. Langs deze weg willen wij hem alle succes toewensen, zowel privé als zakelijk", aldus Uppenkamp.


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.