Massaal ingekocht op Voorjaarsbeurs van Trade Mart

Massaal ingekocht op Voorjaarsbeurs van Trade Mart

Laatst bijgewerkt op: 26 - 03 - 2012 | 21:04

Het Beatrixgebouw van Jaarbeurs Utrecht was 4 tot en met 6 maart 2012 het verzamelpunt voor de Nederlandse detaillist. Verdeeld over zeven etages vonden en kochten zij de nieuwste trends en producten op het gebied van juwelen, bijoux, koken, woonaccessoires, speelgoed en baby- en kinderspullen. 76% van de bezoekers heeft direct op de beurs al een order geplaatst bij één of meerdere exposanten en 14% heeft inspiratie opgedaan om de komende tijd aankopen te doen.

In totaal bezochten 12.500 winkeliers en inkopers de Voorjaarsbeurs. Zij verbleven gemiddeld 4 uur en 34 minuten op de beurs. De belangrijkste bezoekmotieven waren achtereenvolgens: orderplaatsing, op de hoogte blijven van ontwikkelingen, nieuwe leveranciers ontmoeten en oriëntatie ten aanzien van inkoop.

De bezoekers waren vooral afkomstig uit de juweliers-, kleding- en textiel-, wooninrichting- en cadeau- en trendartikelenbranche. Het uiteindelijk cijfer dat de Voorjaarsbeurs kreeg was een 7.

Jurgen Pietersen, projectmanager van Trade Mart Utrecht: "We zijn voor onze exposanten blij met dit resultaat. De retail staat in verschillende segmenten onder druk, maar je ziet dat winkeliers hun assortiment blijven vernieuwen naar de wens van de consument. Dit is ook enige manier om verrassend, innovatief en vooral vooruitstrevend te blijven. Trade Mart Utrecht biedt deze mogelijkheid dankzij de verschillende collecties en merken die er worden gevoerd en aangeboden."

Bron: VNU Exhibitions Europe


Categorieën: Algemeen Nieuws, Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.