MAUL lamp wint de German Design Award

MAUL lamp wint de German Design Award

Laatst bijgewerkt op: 07 - 03 - 2018 | 14:23

De led tafellamp MAULoptimus colour  vario is als „winner“ met de German Design Award onderscheiden. De German Design Award is de internationale premiumprijs van de Raad voor vormgeving.

 

Het doel van de prijs is het ontdekken, presenteren en belonen van unieke ontwerptrends. Volgens de organisator worden eersteklas inzendingen van product- en communicatiedesign bekroond, die op hun eigen manier pionier zijn in het internationale ontwerplandschap.

Op basis van de ontwerpkwaliteit werd MAULoptimus color vario uitgenodigd om deel te nemen aan een nominatieprocedure. Het ontwerp van de armatuur is filigraan:

Als basisthema is gekozen voor een slank uiterlijk. Ondanks zijn formele autonomie is het ontwerp zo onopvallend dat het in verschillende inrichtingsstijlen kan worden geïntegreerd. De vereiste maximale koeling kon slim en elegant in de slanke armatuurkop worden geïntegreerd. Alleen door de nauwe samenwerking tussen het technische team en de ontwerper Ralf Reutershahn kon een evenwichtige verhouding tussen technische functionaliteit en aantrekkelijke uitstraling worden bereikt. 

De officiële uitreiking van de German Design Award vindt plaats op 9 februari 2018 in Frankfurt. 

Meer informatie over de MAULoptimus colour vario vindt u op www.maul.de


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.