Media Logistics verzorgt distributie voor Hallmark Cards

Laatst bijgewerkt op: 28 - 04 - 2014 | 14:32

Media Logistics en Hallmark Cards zijn een logistieke samenwerking aangegaan. De logistiek dienstverlener uit Gilze verzorgt sinds 1 april 2014 de distributie van alle pakketten naar de verkooppunten van Hallmark Cards in Nederland.

Media Logistics levert standaard aan ongeveer 8.000 vaste verkooppunten in Nederland en daarnaast bij alle andere verkooppunten of bedrijven die haar klanten wensen. Voor Hallmark gaat Media Logistics het transport van colli, stukgoed en molens, alsook de retourcollectie van deze goederen verzorgen. In totaal betreft het een volume van circa 200.000 eenheden op jaarbasis. Media Logistics en Hallmark passen, door het groot aantal overlappende verkooppunten in het klantenbestand, goed bij elkaar.

Raymond Cools, Algemeen Directeur van Media Logistics, is verheugd: "Wij zijn zeer content dat Hallmark Cards ons het vertrouwen geeft de komende drie jaar hun distributie in Nederland te verzorgen. Dit past uitstekend bij de groeistrategie voor de komende jaren. Bovendien willen we onze dienstverlening tevens in gaan zetten in andere branches dan het traditionele mediakanaal".

Voor het vervoer van pallets is Hallmark Cards de samenwerking aangegaan met Van Opzeeland uit Hedel. Door het specialisme stadsdistributie van Media Logistics te combineren met de pallet- en volumezendingen van Van Opzeeland kunnen de twee partijen Hallmark Cards een compleet multichannel logistiek aanbieden.

Walter de Jong, Operations Director van Hallmark Cards, geeft aan: "Sinds 1 april wordt bij de klanten van Hallmark minder vaak aan de deur gebeld. Dat is een nadrukkelijke wens van de klanten van Hallmark Cards en levert voor alle partijen voordeel op."


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.