Metsä Board papier wint Environmental Transparency Award

Metsä Board papier wint Environmental Transparency Award

Laatst bijgewerkt op: 05 - 12 - 2012 | 10:53

Metsä Board heeft één van de WWF Environmental Paper Awards 2012 ontvangen in de categorie "Transparantie". Deze prijs heeft Metsä Board gekregen, omdat zij de meerderheid van haar ongestreken houtvrije papiersoorten heeft toegevoegd aan de Check Your Paper database van het WWF – in deze database laten bedrijven zien welke impact hun papier op het milieu heeft.

Onder de bekroonde papiersoorten vinden we Metsä Board's toonaangevende merken Data Copy en Modo Papers.

In reactie op de prijs zei Simon Guffogg, Metsä Board's Marketing Director Paper and Pulp: "Klanten moeten geloven in wat ze kopen. Bij Metsä Board zien wij openheid en transparantie als katalysatoren om dat geloof te realiseren. Wij zijn er trots op dat onze producten een beperkte impact op het milieu hebben en deze prijs van het WWF zien wij als erkenning voor onze inzet."

Het Wereldnatuurfonds heeft de WWF Environmental Paper Awards 2012 georganiseerd om fabrikanten en leveranciers die hun merken in de Check Your Paper database plaatsen te belonen. WWF Check Your Paper is een methode om de ecologische voetafdruk van papier te meten en is een globale benchmark tool voor transparantie en het doorgronden van de duurzaamheid in de totale waardeketen van papier. Het stelt papierfabrikanten en verkopers in staat om hun producten online te zetten en stelt kopers in staat te zoeken naar heldere informatie over de ecologische voetafdruk van pulp en papier.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.