Michel van Beek nieuwe CEO Fellowes Europe

Laatst bijgewerkt op: 03 - 01 - 2015 | 10:36

Andrea Davis, CEO van Fellowes Europa, heeft aangekondigd het bedrijf te gaan verlaten. Zij wordt CEO bij een bedrijf in de financiele dienstverlening in Engeland. Davis was CEO sinds 2006 en verlaat het bedrijf midden juni van dit jaar. Michel van Beek, Vice President van Fellowes Europa zal de rol van Davis overnemen als CEO.

Michel Van Beek, zal in deze rol verantwoordelijk zijn voor EMEA, India en Zuid-Amerika. "Michel van Beek heeft zijn leidinggevende capaciteiten en persoonlijke karakter getoond om de uitdagingen van zijn nieuwe rol op zich te nemen. Sinds hij hier gestart is in 2006 heeft hij significante contributies gemaakt voor de vergroting van het Fellowes marktaandeel in het EMEA gebied.  Voorheen heeft hij voor 3M en GBC gewerkt", aldus Davis over haar opvolger.

Michel van Beek verklaart: "“Hoewel ik het jammer vind om Andrea Davis te zien vertrekken, ben ik verheugd deze opportuniteit aangeboden te krijgen en ben ik vereerd om zeer getalenteerde mensen te leiden.” Van Beek geeft aan zich in deze nieuwe rol te focussen op het behoud van het succesvolle momentum van Fellowes Europa. Fellowes Europa scoort consistent tussen Fellowes best presterende bedrijven."

James Fellowes, CEO van Fellowes verklaart:” We hebben het geluk om een bewezen Office Products executive van Michel´s kaliber in huis te hebben die meteen de leegte kan opvullen naar aanleiding van Andrea´s beslissing. We zijn ervan overtuigd dat het een soepele overgang zal zijn en de continuïteit van Fellowes gegarandeerd is in de markt.”Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.