Naamswijziging BuhrmannUbbens in PaperlinX

Naamswijziging BuhrmannUbbens in PaperlinX

Laatst bijgewerkt op: 07 - 06 - 2013 | 13:48

Naast de lopende reorganisatie bij BuhrmannUbbens heeft het bedrijf deze week bekend gemaakt ook de handelsnamen te gaan wijzigen. Alle werkmaatschappijen binnen de PaperlinX-groep gaan deze naam dragen. "Het acteren onder één naam plaatst de bedrijven binnen de groep in een sterke positie om nieuwe kansen te benutten, internationaal samen te werken en gezamenlijke afspraken te maken"aldus interim Managing Director Benelux Chris Creighton. De handelsnamen BührmannUbbens, Proost en Brandt en Velpa zullen met ingang van het nieuwe boekjaar, dat op 1 juli ingaat, niet meer actief in de markt gebruikt worden. Ook de naam van de BV zal worden gewijzigd in PaperlinX.

De activiteiten van het bedrijf blijven ongewijzigd. De focus is en blijft gericht op packaging, enveloppen, sign en display, commercial print en office. De business units worden vanaf 1 juli divisies en zullen net als in de andere landen binnen de groep naar buiten treden onder de namen:

  • PaperlinX Packaging
  • PaperlinX Envelopes
  • PaperlinX VTS (Visual Technology Solutions)
  • PaperlinX Graphical and Office Solutions

Chris Creighton, Managing Director (interim) in de Benelux: “Te midden van een concurrerend ondernemingsklimaat en de dalende volumes in met name de grafische sector zijn er de afgelopen twee jaar al de nodige maatregelen getroffen om de resultaten van de groep te verbeteren, zo ook in de Benelux. Een nieuw tijdperk gaat per 1 juli in. De oude namen verdwijnen en de naam PaperlinX verschijnt. De rebranding zal meehelpen aan het acteren als één team met één visie en een duidelijk einddoel: namelijk groei.” 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.