Najaarseditie Stationery Office & Convenience Days

Najaarseditie Stationery Office & Convenience Days

Laatst bijgewerkt op: 15 - 09 - 2014 | 14:56

Na een goede eerste dag op de Stationery Office & Convenience days gehad te hebben, is de beurs vanochtend weer rustig op gang gekomen. Hoewel het bezoekersaantal misschien niet is zoals iedereen het graag zou zien zijn de standhouders over het algemeen tevreden met de kwaliteit van de bezoekers. Ook de bezoekers zijn blij met een aantal verrassende nieuwe standhouders en het nieuwe assortiment wat dit najaar geshowd wordt.

Wat je al een tijdje ziet gebeuren in onze branch is de verschuiving van producten, en ook deze editie is dat goed te zien, steeds meer gifts en zelfs living is er te vinden op de beurs. Wat ook een goede ontwikkeling is, is dat er jonge ondernemers opstaan. Zo zien we verschillende kleine bedrijfjes opstaan die opgezet zijn door jonge mensen. Zo is er een leuke variatie te zien is zowel bedrijf als mens.

Kortom ben je nog niet geweest dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de Stationery Office & Convenience Days. Vanavond nog tot 22.00 uur en morgen weer van 10.00 uur tot 17.00 uur. 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.