Nederland partnerland Ambiente 2018

Nederland partnerland Ambiente 2018

Laatst bijgewerkt op: 23 - 06 - 2017 | 11:59

In 2018 wordt Nederland het partnerland van de Ambiente. Dat heeft de Messe Frankfurt tijdens een feestelijke ceremonie bekend gemaakt. Wie bij Nederland alleen maar aan tulpen, grachten en windmolens denkt, ligt verkeerd. “Nederland is bekend voor uitstekend design, dat zowel minimalistisch en experimenteel als ook innovatief en onconventioneel kan zijn. Wij kijken nu al uit naar wat Nederlandse designers ons volgend jaar op de Ambiente gaan presenteren,” aldus Detlef Braun, directeur van de Messe Frankfurt GmbH.

Na Denemarken, Frankrijk, Japan, de Verenigde Staten, Italië en Groot-Brittannië is Nederland het zevende partnerland. Ook komend jaar behoort de partnerland-presentatie weer tot één van de publiektrekkers van de beurs. Zowel bezoekers als exposanten kunnen zich al nu op een indrukwekkend optreden van het nieuwe partnerland verheugen.

Talrijke gasten uit economie en politiek kwamen naar de feestelijke overhandiging van de partnerland-wereldbol aan Ton Lansink, de Nederlandse Consul-Generaal in Düsseldorf. Tijdens de ceremonie zei Lansink: „Wij zijn verheugd dat Nederland volgend jaar het partnerland van de prestigieuze Ambiente is. Nederlanders zijn heel actief en succesvol met innovatieve designtrends. Wij gaan veel interessante producten presenteren en zijn blij met de kansen voor de bedrijven die uit deze coöperatie ontstaan.“

Op de Ambiente presenteren zich dit jaar in totaal 4.454 uit 96 landen op 308.000 vierkante meter. Nederland is met 147 exposanten één van de grootste exposantenlanden op de beurs. Aan de bezoekerskant was Nederland in 2016 met 3.292 bezoekers het derde land qua aantal bezoekers in Frankfurt. Ambiente 2018 vindt plaats vanaf 9 tot en met 13 februari. 

www.messefrankfurt.nl


Categorieën: Algemeen Nieuws, Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.