Neopost Benelux kiest voor Innobind bindsystemen

Neopost Benelux kiest voor Innobind bindsystemen

Laatst bijgewerkt op: 20 - 03 - 2014 | 09:48

Neopost biedt vanaf nu de bindsystemen van Innobind aan in de hele Benelux. Hiertoe is door Benoît Berson Managing Director van Neopost en Arthur Anderegg Managing Director van Innobind BV een contract getekend.

 

Neopost ziet in Innobind een waardevolle toevoeging aan hun bestaande assortiment van innovatieve oplossingen in het gebied van klantcommunicatie en in het beheer van bedrijfsdocumenten. "Innobind is een unieke oplossing voor het binden van documenten. Het is niet alleen groen maar ook praktisch voor onze klanten want dankzij de vlakke papieren binding zijn boekjes makkelijk te verzenden, te archiveren en te versnipperen": aldus Thanassis Thomopoulos, Marketing Director Benelux bij Neopost.

"Het feit dat een beursgenoteerde bedrijf als Neopost kiest voor Innobind, beschouwen we als een belangrijke mijlpaal om Innobind de standaard te laten worden voor het milieuvriendelijk inbinden van presentaties en rapporten", aldus Jan De Meester, Business Development Director bij Innobind.

Het Innobind systeem ontving diverse prijzen en certificaten, zoals recentelijk de Benelux Office Products Award 2013. In de categorie Office Products werd de nieuwe lijn van covers - Innobind Presentation/Filing Folder – tot beste product uitgeroepen.

Over Neopost: De Neopost groep is Europees marktleider voor de productie en verkoop van oplossingen voor post- en documentenverwerking. De Neopost groep neemt wereldwijd een toonaangevende tweede positie in. Het hoofdkantoor is gevestigd in de regio Parijs en heeft diverse verkoop- en productievestigingen verspreid over de hele wereld.

Over Innobind: Innobind BV is een nieuw bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en vermarkten van milieuvriendelijke inbindoplossingen op basis van het gepatenteerde Innobind concept. Het eerste product is de Innobind Office een kantoorapparaat voor het stansen van speciale Innobind tabs in papier. Met deze tabs kunnen papieren vellen op eenvoudige wijze aan elkaar worden geklikt zonder gebruik van plastic, metaal of lijm. Daarnaast is een lijn van papieren Innobind covers ontwikkeld waarmee de gebruiker naar eigen wens een goed uitziend en volledig recyclebaar boekje kan maken.


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.