Netwerken op Jaarlijkse Hameco dag

Netwerken op Jaarlijkse Hameco dag

Laatst bijgewerkt op: 10 - 04 - 2013 | 16:10

OP 22 april vindt de jaarlijkse Hamecodag plaats. Vanaf 13.00 uur tot ca 20.00 uur zijn de leden van de inkoopvereniging welkom in Slot Zeist. Net als vorig jaar staat de dag weer in het teken van het netwerken. "De jaarlijkse Hamecodag is een uitstekende gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over het vak en over onze inkoopvereniging én om contacten aan te halen met collega’s en leveranciers", aldus algemeen secretaris Mariet Broekhof.

De Hamecodag zal, zoals gebruikelijk beginnen met de algemen ledenvergadering. "Na de ledenvergadering kunnen leden met leveranciers netwerken, waarbij de leveranciers de gelegenheid krijgen om hun noviteit of aanbieding te presenteren, en leden gelegenheid krijgen om met elkaar te spreken en ervaringen te delen."

 

Presentaties

Tijdens de Hamecodag zullen ook noge 2 presentaties gehouden worden. Om 16.00 uur zal Jan van Setten een presentatie gevven over het denken in mogelijkheden in plaats van denken in problemen. Jan van Setten geeft zijn lezingen op energieke en professionele wijze met gegarandeerd voor ieder een aantal eye-openers. Hij brengt het DIMmen in plaats van het DIPpen aan het licht. Oftewel Denken In Mogelijkheden in plaats van Denken In Problemen. In hoog tempo komen op interactieve wijze inzichten en gereedschap voorbij die u direct kunt toepassen in uw eigen praktijk. Hij inspireert en krijgt via zijn lezingen mensen in beweging op een authentieke manier.

Na de presentatie van Jan van Setten zal Jaap van Selm, Vice President Western Region van Esselte, een presentatie geven over het nieuwe werken en de gevolgen hiervan. Een korte beschouwing van deze presentatie, die al eerder gepubliceerd is op deze website, treft u hier aan.

Aansluitend is er een buffet waarbij de aanwezige leden en leveranciers verder van gedachten kunnen wisselen over de ontwikkelingen in de markt en hun kennis kunnen delen.

 

 

 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.