Nieuwe Kantoortechniek-regioverkoopleider bij HSM

Nieuwe Kantoortechniek-regioverkoopleider bij HSM

Laatst bijgewerkt op: 17 - 10 - 2016 | 11:50

Per 1 juni 2016 nam de heer Patrick Nijhuis de opgaven van de regioverkoopleider voor de landen Nederland en België over bij HSM GmbH + Co. KG, de kantoormachine-fabrikant van data- en harde schijfvernietigers. 

Door pioniersgeest, kennis, een hoge kwaliteitsnorm en servicegerichtheid ontwikkelde HSM zich van een klein machinebouwbedrijf tot een globaal opererende marktleider in het segment datavernietiging. Tevreden klanten wereldwijd zijn overtuigd van de HSM kwaliteit “Made in Germany”, die in de HSM productie- en montagefabrieken in Salem, Frickingen en Reichenbach geproduceerd wordt.

Patrick Nijhuis kan terugkijken op vele jaren verkoopervaring op het gebied van kantoormachines, kantoorartikelen, IT-oplossingen en kantoormeubilair. Met het productspectrum van HSM is hij daardoor reeds uitstekend bekend. Na een intensive inwerkperiode neemt hij de verantwoording over voor de landen Nederland en België. Patrick Nijhuis verheugt zich op deze toekomstige uitdaging: „Ik verheug mij vanaf nu deel uit te maken van de HSM-familie en op de samenwerking met de vakhandelpartners in de afzonderlijke landen“.

Te bereiken is de heer Nijhuis per e-mail (patrick.nijhuis@hsm.eu) 
of mobiel +31 (0)6 23 74 52 23.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.