Nieuwe Kantoorvak Trends & Design bijna in de bus

Nieuwe Kantoorvak Trends & Design bijna in de bus

Laatst bijgewerkt op: 08 - 11 - 2013 | 13:42

Kantoorvak Trends & Design voor september 2013 kan elk moment bij de abonnees in de brievenbus belanden. Gecombineerd met de Stationery, Office & Convenience Days special ontvangt u extra veel informatie in één keer in uw brievenbus. Naast veel achtergrondinformatie in het reguliere magazine brengt de beursspecial u veel informatie over de beurs die van 15 t/m 17 september wordt gehouden in De Brabanthallen in Den Bosch.

 

Positieve power

Dit jaar is het tien jaar geleden dat Quantore werd opgericht, als samenvoeging van CIB en Veneka. Aanleiding voor een feestje. Maar er zijn nog meer redenen om te toasten. “We hebben meer nieuws”, verklapt directeur Arnold Theuws.

Quantore 

Kleuren én swipen

Bruynzeel bestaat 65 jaar. Kantoorvak sprak met Paul Willemse en Tim van den Heijkant van bruynzeel-sakura over een nieuw concept voor kinderen dat het klassieke tekenen en kleuren combineert met 'swipen en tappen'.   

 bruynzeel-sakura

Drie decennia fair trade

Only Natural is de internationaal geregistreerde merknaam voor een productlijn gemaakt van natuurlijk, gerecycled papier en andere spannende materialen. Dit jaar bestaat het bedrijf dertig jaar. We blikken terug en nemen een kijkje in de toekomst.

 Only Natural

SOCD gaat voor groei

Belevingswerelden, workshops, seminars en zelfs een nationaal debat. Het programma van de komende Stationery Office & Convenience Days ziet er veelbelovend uit. Mede-organisator Bas de Bruin: “We gaan voor groei.”   

Fris icoon

Cross is al 168 jaar één van de belangrijkste aanbieders van luxe schrijfwaren. In een periode waarin de wereld beeft onder de recessie legt het Amerikaanse bedrijf de focus op de toekomst. Een toekomst die er door een overname en de investering in producten, uitstraling en merkwaarde positief uitziet.

Voor elk wat wils

Abodee, jong en dynamisch, staat bekend om het brengen van schoonheid, kleur en originaliteit in zowel woningen als kantoren. Kantoorvak bracht een bezoek aan dit moderne bedrijf.

 Abodee


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.