Nieuwe leden voor Sustainable Office

Nieuwe leden voor Sustainable Office

Laatst bijgewerkt op: 01 - 06 - 2012 | 13:57

3M, B├╝hrmannUbbens en Bura zijn sinds 1 januari lid van Sustainable Office. Hierdoor staat het aantal deelnemende bedrijven aan de inkoopwijzer voor duurzame kantoorartikelen op 19. Op de website zijn inmiddels meer dan 6100 producten te vinden.

Op deze website kunnen eindgebruikers producten vinden die voldoen aan de criteria van AgentschapNL. De website geeft inkopers een handvat om snel duurzame kantoorartikelen in te kopen. De producten kunnen via diverse zoekopdrachten worden gezocht: op productnaam, EAN-code en leveranciersnaam. Bij de producten staat een korte en lange omschrijving van het product.

De Commissie Sustainable Office bestaat uit de volgende leden: Lyreco, Office Depot, Staples, Hamelin, Jalema, Esselte, Quantore en Pasklaar Communicatie. Voorzitter is Cees van Manen. Het initiatief wordt breed ondersteund door Office World, OSTAN en Novaka. Het Ministerie van I&M, AgentschapNL en MVO Nederland zijn agendalid van de commissie. Secretariaat van de commissie is gevestigd bij Office World.

Sustainable Office is ook te vinden op Linkedin en op Twitter @SustOffic www.sustainable-office.eu


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.